O nama

MAXIT  je firma prisutna na tržištu od 2005 godine. Tokom svog rasta i razvoja dobili smo reputaciju "drugačiji" na osnovu kvaliteta usluga, kreativnih ideja naših ljudi i dugoročno dobrih rezultata naših klijenata.

Ovakvu reputaciju stičemo kroz naporan rad timova stručnjaka koji su pre svega fokusirani na upravljanje imovinom klijenata kao pravi domaćini i stvaranje dugoročne partnerske saradnje. To je način poslovanja koji brine o vašim sveobuhvatnim finansijama i poslovnim interesima čime se stiče dugoročno poverenje. Kao naši klijenti možete biti sigurni u kvalitet naših usluga koje očekujete i zaslužujete. Osnovna misija firme je da omogući i pomogne našim klijentima da postignu finansijski mir, očuvaju i uvećaju svoju imovinu i bogatstvo za buduće generacije poslovnih lidera. MAXIT je pozicioniran tako da vam pruži izuzetan nivo znanja i specifičnih usluga i jedna od retkih firmi te veličine i obima koja se fokusira i na domaće i na medjunarodne firme, njihove vlasnike, nevladine i neprofitne organizacije kao i pojedince.

Bilo da su u pitanju računovodstvene usluge, planiranje, usluge savetovanja ili podrške poslovanju, naš cilj je isti: pružajući vam preporuke i predloge u okviru zakonske regulative, pomažemo vam da uvećate i sačuvate svoju imovinu i smanjite poresko opterećenje.